Om lidt vil jeg give dig 5 gode grunde til hvorfor drikkevandskølere burde stå på et hvert kontor.

Men inden jeg giver dig grundene, synes jeg du skal vide, hvor vigtigt det er, at have adgang til rent drikkevand på kontoret.

Når du arbejder og er fokuseret på det du laver, kommer vand ofte i anden række, og det kan få konsekvenser. Det varierer fra person til person, men måske er det sådan, at hvis du ikke kan få køligt vand, men skal ud til vandhanen for at stå og vente på koldt vand, så har du måske en tendens til at udskyde det nogle minutter mere, og det kan du gøre mange gange. Det kan resultere i træthed, hovedpine og udbrændthed.
Men har du, via drikkevandskølere, adgang til rent og afkølet vand, så virker det lokkende i sig selv at slukke tørsten med dejlig koldt vand.

Vi har også drikkevandskølere som bordmodeller.

Du skal have meget vand i løbet af dagen, og specielt om sommeren bliver kravet til vandindtagelsen større. Vandet skal drikkes i små portioner over hele dagen, således at din krop får dækket sit behov for væske. Jo mere du sveder, jo mere skal du drikke.

5 gode grunde

Nu vil jeg afsløre de 5 gode grunde til at kontorer bør udstyres med drikkevandskølere.

1) Ingen flasker
Du er fri for flasker og atter flasker. Det største problem for mange virksomheder er, hvor de skal gøre af flaskerne. Mange øger mængden af skrald med dem og andre samler dem i sække for genbrug. Det fylder uanset hvad.

2) Ingen tunge løft
Vand vejer, og når der bestilles kildevand hjem, så skal vandet slæbes ind på kontoret, lageret eller hvor det nu opbevares. Hver gang køleskabet er ved at løbe tør for vandflasker, skal det fyldes op igen, og derfor skal vandet hentes fra lageret og bæres ind til køleskabet.

3) Intet spild
Doseringen er ½ liter vand, og ofte går der en del til spilde, da mængden ikke altid passer med hvad du har lyst til. Bliver vandet ikke drukket mens det er dejlig køligt, så kan det være du smider det ud til fordel for en ny kølig ½ liter flaske.

4) Ingen levering og opbevaring
Du skal ikke holde øje med kildevandsbeholdningen. Du skal heller ikke afsætte plads til alt kildevandet der venter på en plads i køleskabet. Køleskabet kan også fjernes. Pladsen hvor de tomme flasker blev stillet kan også benyttes til noget andet.

5) Ingen bakterier
Vandkvaliteten i Danmark er ofte bedre end det kildevand vi får fra udlandet. NewTech kildevandskølere har desuden aktivt kulfilter, der medvirker til renere vand. Med en vandkøler fra NewTech tilsluttet vandforsyningen, opnår du helt rent vand.

Kontakt NewTech allerede i dag for en uforpligtende samtale.